Scrappegarasjen AS
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Betingelser

Kjøps og Leveringsbetingelser

Fraktkostnad:

Portotakst til kunder i Norge: 

Vi har fast portotakst på 99 kr på alle forsendelser. Alle små ordrer sendes med bring og sporingsnummer, men ikke forsikring om varen forsvinner.

Små varer under 150 gr i liten konvolutt, blir porto redusert ned til 79 kr

Ordrer betalt med gavekort eller tilgodelapp, blir ikke porto redusert på.

Du kan velge norgespakke, som det alltid er sporing og forsikring på. velg pakke til hentested 150 kr når du velger.

Ordrer over 1500 kr er det fri porto på, å blir alltid sendt med sporing & forsikring

Vi prioriterer å få varene ut så raskt som mulig. Vi sender automatisk ut en mail når vi mottar ordren. Når ordren sendes herfra så vil dere bli belasta på kort eller få faktura hos KLARNA. Med sporingsnummert kan du sjekke hvor pakken er på postens sider,  http://www.posten.no/.  Da kan pakken også hentes uten pakkelapp når du ser den er ankommet ditt postkontor om du tar med deg pakkenummeret. Blir ikke pakke med sporing hentet, vil reel porto bli trukket fra en evt refusjon. Skal den sendes på nytt, må porto dekkes i sin helhet.

 

Frakt til utlandet: Egne avtaler, ta kontakt for informasjon.

Vi er ikke ansvarlig for post/pakker som blir borte eller ødelagte under postgang, ønsker du at varene dine skal bli sendt med sporing sånn at du å har forsikring på pakken? da kan du velge det under vis flere frakt alternativ. Kommer du på dette rett etter du har sendt oss ordren, så ta å ring oss, send en sms, send oss en mail eller melding på facebook, så endrer vi det for dere :-)

 

Betaling:

Nå velger du selv om du vil betale med vipps, kort, få faktura eller delbetaling. Faktura kommer fra KLARNA.

 

Angrerett og retur:

Varer kjøpt over Internett har du angrerett på i 14 dager. Angrerettskjema kommer på mail etter at du har bestilt og ordren er registrert hos oss. Ønsker du å benytte deg av angrefristen, må skjemaet fylles ut og legges med varene som returneres i sikker emballasje.  Ved retur av bestilte varer er det kunden som betaler returporto. Retten til retur går tapt om varen er brukt eller åpnet, eller på annen måte forringet eller ikke i salgbar stand.

Jfr. Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgsted (angrerettloven) av 21.desember 2000 nr. 15.

 

Reklamasjon / Mangel ved varen

Hvis du skulle motta en ødelagt vare fra oss må du kontakte oss med en gang. Ta vare på emballasjen varen kom i, da vi kan trenge den i forbindelse med vår forsikring.

Er pakken skadet ved mottak må man straks ta kontakt med posten/bring da det er de som er ansvarlig for pakker ødelagt/skadet under sending. Der må man skrive en skademelding på pakken. Alle pakker blir sendt fra oss skadefri og hvis man mistenker at varen har blitt ødelagt under sending er den posten/bring som er ansvarlig for å gi deg din erstatning. Ta kontakt med oss uansett med engang hvis dette har inntruffet. Det er viktig å ta vare på hele sendingen, innhold og emballasje for at varen skal bli erstattet. 

 

Tilgjengelighet av varer

Vi vil forsøke å oppdatere med varer og nyheter fortløpende. Vi har felles varebeholdning med butikken vår, og kan derfor bli utsolgt for enkelte produkter. Vi ønsker og ha siste nytt inn i nettbutikken, og vil derfor ikke ha de samme varene til enhver tid. Er det noe som mangler kan vi være midlertidig utsolgt.

 

Personsikkerhet

Scrappegarasjen lagrer ingen andre opplysninger enn hva vi trenger for å sende ut varer.

Orgnr: 913520831

Trykk ENTER for å søke